Saint Joris

Over ons

Over ons

Een resort als ‘Sint Joris’ is uniek in al zijn facetten, wij bieden een ongekende warme service en de hoogste kwaliteit in een adembenemende en onontdekte omgeving. We zitten verscholen tussen de Palmplantages en de Aloë Vera velden, maar toch vlakbij diverse hotspots op het eiland. Je kunt naar de baai, de struisvogelboerderij, de Chichi-ateliers lopen of direct de Aloë vera-plantage betreden.

Onze locatie is werkelijk uniek en ‘one of it’s kind’ te noemen. De rust die over je neerdaalt zodra de poort van Sint-Joris sluit, voelt als thuiskomen op een warme zomeravond. Dat het resort verscholen ligt in een onontdekt deel van Curaçao betekent niet dat u kilometers verwijderd bent van de drukte. Met de auto bent u binnen 10 minuten in het bruisende Jan Thiel en met de auto bent u binnen 20 minuten in hartje Pietermaai. Naast rust kunt u ook kiezen voor diverse sportieve en culturele activiteiten.

Bij ons kom je thuis en wil je (hopelijk) nooit meer weg. Ons doel is om u te ontzorgen, te ontspannen en u een onvergetelijk verblijf te bieden. Wij zullen er alles aan doen om u een aangenaam verblijf te bieden, voorzien van alle gemakken.

De kamers zijn van alle gemakken voorzien en daarnaast bieden wij diverse andere aanvullende diensten aan om u te ontlasten of te ontspannen, zoals diverse shoppingservices, wellness- en schoonheidsbehandelingen. U kunt er zeker van zijn dat uw welverdiende vakantie in goede handen is.

Als eigenaren met jarenlange ervaring in de beste hotels ter wereld hechten wij bovendien veel belang aan de sociale verbondenheid met het eiland. Wij werken graag samen met lokale partijen, omdat wij geloven in de kracht van het eiland.

Daarnaast biedt het je de mogelijkheid om het echte Curaçao te proeven. Traditioneel is Curaçao een toevluchtsoord voor mensen die moe of te ziek zijn om te reizen. Cura staat voor ’tocure’ in het Engels en dat betekent niets anders dan; om met de betere versie van jezelf naar huis terug te keren. Wij dragen hier graag aan bij.

Wij vinden het belangrijk dat ons resort zo prikkelarm mogelijk is. Op veel plekken in de wereld hebben we dagelijks te maken met lucht-, licht- en geluidsvervuiling. Daarom hebben wij over het algemeen geen televisie of radio op de kamer, maar kunt u wel gratis gebruik maken van één van onze leentablets.

Wij als eigenaren pretenderen niet de beste weldoeners te zijn, maar geloven wel dat we u een verblijf in de puurste vorm willen bieden. Wij bieden u alle luxe en comfort, maar waar mogelijk proberen wij bij te dragen aan een betere wereld. Zo werken wij met producten van Marie Stella Maris die bijdragen aan een betere wereld. Ook werken wij samen met Thee van het Thee Atelier, een lokale partner op het eiland die zich dagelijks inzet voor een grotere zelfredzaamheid op het eiland.

Wij heten u van harte welkom in het vriendelijkste resort van het eiland in een kleinschalige setting, waar wij u als gast centraal stellen.

Het verhaal van de eigenaren

We kunnen beide urenlang praten over onze passie voor het hotelvak. Met een gezamenlijke ervaring van meer 40 jaar in het hotelwezen in diverse hotels over de hele wereld werd het tijd voor een eigen plek. Na een lange zoektocht voldeed het pand aan de Juan Luis aan al onze wensen; kleinschalig, pittoreske en in een adembenemende omgeving. Na een grondige verbouwing waarbij we het resort naar een nieuw niveau hebben getracht te tillen zijn we sinds eind 2023 geopend. Onze missie is om gasten weer echte service te laten ervaren zoals het hoort en het ons geleerd is. Wij doen dit niet als bijbaan, dit is voor ons een hobby waar wij ons werk van hebben gemaakt. Onze service is oprecht, uniek en zal je niet snel elders ter wereld tegenkomen. Ons doel is om onze gastvrijheidsstandaard de wereld over te laten gaan met jullie als onze ambassadeurs.

Patricia

Founder
patricia@saintjoris.com Na een studie gastvrouw gevolgd door een studie aan de Middelbare Hotelschool heb ik mijn sporen verdient bij diverse (luxueuze) hotels en bedrijven in binnen en buitenland. Voor mij is het ontzorgen en het bieden van een écht oprecht vakantiegevoel onwijs belangrijk, iedereen moet met een wow-gevoel hun vakantie afsluiten. Het overtreffen van ieders verwachtingen heb ik echt als doel, maar vind oprechtheid wel heel belangrijk. Ik wel er voor mensen zijn als ze het wensen of nodig hebben, maar iedereen ook de vrijheid gunnen die men soms zoekt.

Stephen

Founder
stephen@saintjoris.com Na een korte studie in de IT kwam ik erachter dat werken met mensen mij veel meer voldoening geeft. Na een studie aan de Middelbare Hotelschool heb ik na een sneltraject mijn Bachelor behaald aan de Hotelschool The Hague. Na mijn studie ben ik met name de Financiële kant van hotels gaan onderzoeken waarna ik bij diverse (internationale) organisaties heb gewerkt. Het is altijd onze droom geweest om een hotel of resort te runnen op het hoogste gastvrijheidsniveau zonder dat het onpersoonlijk zou worden. De gasten moeten zich thuisvoelen, onbezorgd en totaal tot rust kunnen komen bij ons.

Get In Touch

Give Us A Call

+599 9 514 4774

info@saintjoris.com

Adress

Juan Luis 16, Willemstad, Curaçao

Contact Us

Do you have any questions?